Et produkt med omtanke

Photo by Gary Buchan/@gazb159

Visionen med vores produkter er at give dig en helstøbt strikkeoplevelse. For os handler strik om selvforkælelse og om at give sig selv en stund i en travl hverdag, hvor man udelukkende gør noget nyttigt for sig selv. Derfor er der lagt meget tanke og detalje i både materiale og indpakning. Garnet er 100 % Shetlandsk uldgarn fra det kvalitetsbevidste familiefirma, Jamiesons of Shetland. Deres måde at holde får på, og særlige teknik til at spinde uld, sikrer den bedste kvalitet. Fårene passer sig selv i den vilde natur og alle processer i forarbejdningen af ulden foregår under samme tag i spinderiet. Vores 25 grams nøgler er vasket efter indfarvning og er derfor i en lækker og blød kvalitet, som er rar at sidde med. Garnet fås i over 200 smukke farver, der er inspireret af den smukke shetlandske natur. I vores sortiment har vi både ensfarvede garner, men også de helt særlige melerede garner, der er sammensat af flere farver uld, som til sammen giver garnet et helt unikt farvespil med en masse små nister i.

En æske af forkælelse

Alle vores strikkekits kommer i en unik æske, som er fremstillet lokalt hos et dansk designfirma og af klimakompenseret papir. Tanken er, at æsken kan stå på dit bord, hvor du kan glæde dig over de flotte farver indtil du går i gang med projektet. Æsken kan sidenhen bruges som alternativ til en strikkeskål ved at trække garnet igennem det åbne låg eller æsken kan bruges som fin indpakning, hvis det færdigstrikkede produkt gives væk i gave. Vores strikkekits er også fin som gaveæske til en person du holder af, en person du gerne vil forkæle eller til den strikkende værtinde, i stedet for en blomst.

Et produkt for dig

Tid er vigtig og den skal bruges godt. Konceptet med de små strikkekit er derfor udviklet til at have med på farten og til at passe ind i et travlt liv. Det er strikkeprojekter som du kan gå til og fra. Vi tilbyder spændende og anderledes opskrifter, som du kan fordybe dig i. Opskrifterne er udviklet med omhu og tanke på detaljen. De er nemme at følge uanset, hvor rutineret en strikker du er. I sortimentet af strikkekits er der naturligvis også større projekter, som kræver mere plads og tid. Om du søger små eller store kits, nemme eller udfordrende, kan du i vores sortiment finde et bredt udvalg af produkter, som giver dig mulighed for at skabe noget til dig selv eller andre.