Handelsbetingelser for Kastaniestrik

Version: 10. juni 2018

Generelle firmaoplysninger:
Kastaniestrik
Moselundvej 4,
5400 Bogense
Danmark
E-mail: info@kastaniestrik.dk
Telefon: +45 64 44 10 20
CVR-Nr.: DK 27 80 61 12

Kontakt :
Du kan skrive til Kastaniestrik på e-mail: info@kastaniestrik.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden.

Personoplysninger:
Kastaniestrik behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. De oplysninger du afgiver for at kunne foretage et køb i Kastaniestriks webshop (navn, adresse, mobiltelefonnr., og e-mail adresse) registreres kun i Kastaniestriks ordresystem og videregives ikke til tredjepart. For nærmere detaljer se ”Persondata politik”.

Køb og betaling
Alle beløb i webshoppen er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms, hvor intet andet er nævnt. Priserne er baseret på levering indenfor Danmarks grænser ekskl. Færøerne og Grønland. (se afsnit om levering nedenfor) Ønsker du levering udenfor Danmark, så skriv til e-mail: info@kastaniestrik.dk, så vender vi tilbage med evt. særlige moms og leveringsvilkår for din adresse. Webshoppen modtager online betaling med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, JCB og PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, og der kan aldrig hæves et større beløb end det, du har godkendt ved gennemførslen af dit køb. Der opkræves ikke gebyr for online betaling. Kastaniestrik tager ikke imod forudbetaling. Kortoplysninger: Når du handler i Kastaniestrik, behandles kortoplysninger af ”Nets” og ”QuickPay” som er en sikker elektronisk betalingsløsning, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at udenforstående ikke kan aflæse dine kortoplysninger. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Ordrebekræftelse
Når du har gennemført et køb, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail indenfor for få minutter. Det angivne ordrenummer bedes brugt som reference ved henvendelser vedrørende din ordre. Ændringer til en ordre kan kun ske skriftligt ved at skrive e-mail til: info@kastaniestrik.dk Ordrer pakkes og sendes løbende så det vil ikke altid være muligt at foretage ændringer i en ordre.

Levering af digitale data:
Kastaniestrik tilbyder strikkeopskrifter som leveres i digitalt dataformat (Adobe PDF-fil). Ved køb af disse skal du som kunde acceptere at fortrydelsesretten bortfalder helt, ved indgåelse af købsaftalen.

Levering og forsendelse af fysiske varer:
Alle Køb hos Kastaniestrik pålægges som udgangspunkt et fragt og leveringsgebyr på 49,-Kr. Bestillinger over 699,-Kr. er fritaget for dette gebyr.

Levering indenfor Danmark undtagen Færøerne og Grønland.
Forsendelse sker med GLS til nærmeste pakkeshop. I webshoppens forsendelsesmodul (”SmartSend”) skal du angive enten E-mail eller mobilnr. Disse oplysninger bruges udelukkende af GLS til at informere dig om leveringen af pakken. Leveringstid er normalt 2-4 hverdage. Vi sender som udgangspunkt indenfor 48 timer. I tilfælde af at leveringen forsinkes mere end 5 hverdage (f.eks. på grund af restordre) sender vi besked på e-mail. Der tages forbehold for forsinkelser som skyldes det valgte fragtfirma. Levering af de bestilte varer anses for sket, når du som forbruger har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos Kastaniestrik overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Levering til Færøerne og Grønland.
Hvis du ønsker levering på Færøerne eller Grønland bedes du skrive til info@Kastaniestrik.dk. Varer sendes fortrinsvist med PostNord og pris udregnes individuelt. Såfremt den aftalte levering omfatter sporbarhed via Track & Trace og kvittering for modtagelse, vil risikoen for varer købt hos Kastaniestrik overgå til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Pakkepost til Færøerne og Grønland (Sporbar via Track & Trace) er forbundet med betragtelige omkostninger, hvorfor Kastaniestrik tilbyder at sende ordrer med en samlet vægt under 500gram som brev med fragt og leveringsgebyr på 69,- kr. Hvis dette ønskes skal du dog være opmærksom på, at den normale forbrugerbeskyttelse bortfalder og risikoen for varerne købt hos Kastaniestrik overgår til dig som forbruger på forsendelses-tidspunktet. Det vil sige at du selv hæfter for varer som bortkommer imens de er i PostNords varetægt.

Levering til EU-land udenfor Danmark
Hvis du ønsker levering til et EU-land, bedes du skrive til info@Kastaniestrik.dk. Som udgangspunkt er varens salgspris den samme som i Danmark, det vil sige inkl. dansk moms på 25%. Forsendelsesomkostninger vil blive beregnet i hvert enkelt tilfælde. Varer vil først blive sendt når du som kunde har accepteret den samlede pris. Såfremt den aftalte levering omfatter ”track&trace” og kvittering for modtagelse, vil risikoen for varer købt hos Kastaniestrik overgå til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Levering til ikke EU-land.
Hvis du ønsker levering udenfor EU bedes du skrive til info@Kastaniestrik.dk. Som udgangspunkt er varens salgspris den samme som i Danmark fratrukket dansk moms. Forsendelsesomkostninger vil blive beregnet i hvert enkelt tilfælde. Varer vil først blive sendt når du som kunde har accepteret den samlede pris. Såfremt den aftalte levering omfatter ”track&trace” og kvittering for modtagelse, vil risikoen for varer købt hos Kastaniestrik overgå til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret
Som kunde hos Kastaniestrik har du 14 dages fortrydelsesret, dvs. at du senest på 14. dagen efter varens modtagelse skal meddele os at du ønsker at returnere varen. Du har herefter yderligere 14 dage til at returnere varen. (overdragelse til fragtfirma inden fristens udløb). Omkostningerne til returnering påhviler dig som kunde. Forud for returnering af en vare skal du skriftligt orientere om, at du ønsker at returnere den. Skriv til info@kastaniestrik.dk med info om ordre og/eller fakturanr. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Bemærk at strikkekit og opskrift vil være forseglede ved modtagelsen og brud på denne forsegling betragtes som en egentlig ibrugtagning og betyder at fortrydelsesretten ikke længere er gældende. Hvis du fortryder dit køb, vil hele købsbeløbet inklusiv forsendelsesomkostninger blive tilbagebetalt. Hvis det kun er dele af købet som fortrydes vil forsendelsesomkostningerne ikke blive tilbagebetalt. Returneringen sker for egen regning, ansvaret for varen påhviler dig som kunde indtil vi modtager varen. Vi anbefaler at varerne returneres med GLS eller som pakkepost med PostNord da det giver mulighed for sporing af forsendelsen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi overføre beløbet til din konto hurtigst muligt og senest indenfor 14 dage. Såfremt varen er købt med kreditkort, vil beløbet blive tilbageført til samme kreditkort.

Fortrydelsesret for køb af digitale data (strikkeopskrift til download)
Ved køb af strikkeopskrift til download skal du som kunde acceptere at fortrydelsesretten bortfalder helt, ved indgåelse af købsaftalen.

Reklamation
Hvis du modtager en vare med fejl eller mangler, gælder købelovens mangel regler, og du skal indenfor rimelig tid, og gerne hurtigst muligt kontakte os på e-mail. Reklamationsfristen er 2 år, regnet fra datoen hvor varen leveres til dig. Enten kan varen returneres med tilbagebetaling af det fulde købsbeløb, eller det kan aftales individuelt, om du alligevel ønsker at beholde varen mod tilbagebetaling af en del af det oprindelig købsbeløb, som fastsættes ud fra fejlens omfang. Hvis manglen forsøges udbedret uden udtrykkeligt samtykke fra Kastaniestrik bortfalder reklamationsretten. Varen må under ingen omstændigheder tages i brug før reklamationen er færdigbehandlet. I forbindelse med reklamationer dækker vi rimelige omkostninger til forsendelse. Husk at få en kvittering for afsendelse, så dine forsendelsesomkostninger kan dokumenteres. Kopi af faktura skal medsendes varen ved returnering.

Returadresse:
Returvarer sendes til:
Kastaniestrik, Moselundvej 4, 5400 Bogense eller alternativt til GLS og PostNord pakkeshop Dagli’Brugsen Brenderup, Stationsvej 22, 5464 Brenderup. (brug vores mailadresse info@kastaniestrik.dk som kontaktmail).

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer
Kastaniestrik tager forbehold for tryk- og prisfejl, samt udsolgte varer. Hvis en eller flere af de varer du har bestilt er udsolgt vil vi kontakte dig med forslag til alternative varer. En udsolgt vare giver dig automatisk ret til at annullere handlen og din betaling vil ikke blive gennemført.

Forbehold for billedgengivelse på elektroniske medier
Da elektroniske computerskærme kan være indstillet forskelligt og variere i størrelse, kan farvegengivelser derfor variere meget. Kastaniestrik kan ikke garantere, at de farver, du ser på din skærm afspejler den præcise farve, varen har. Kastaniestrik forsøger dog at beskrive varen bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om varer.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jacob Andersen, e-mail: jacob@kastaniestrik.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning på din klage, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerrådet Fiolstræde 17, Postboks 2188, 1017 Kbh. K Telefon 77 41 77 41 www.forbrug.dk